Wat is het beste van alle decoratieve verlichting?

Fleur Willems

Het hangt af van de situatie.

Het is beter om de voor- en nadelen van decoratieve verlichting te kennen, dan om geld uit te geven aan de verkeerde soort verlichting. Naar mijn mening, het enige dat de juiste soort decoratieve verlichting voor een bepaalde situatie is: Een LED-licht dat gemakkelijk kan worden verwijderd. Er zijn een heleboel manieren om dat te doen, en het belangrijkste is dat je niet weg te gooien uw LED-verlichting. Dit is al belangrijk, als je het vergelijkt met Smart Buitenverlichting. Ik raad u altijd aan om een decoratief licht voor uw open haard te kopen die wordt gerecycleerd en u houdt het bij de open haard tot u het nodig hebt. Zelfs Gellak Zonder Lamp is een test waard. U moet ook rekening houden met de kosten die u moet betalen voor de LED-verlichting die u kiest om te gebruiken. Als je gaat om de DIY te doen en niet om een DIY decoratieve licht te kopen, zult u duurder zijn en je zult waarschijnlijk niet dezelfde resultaten te krijgen. Hier zijn een paar foto's om uit te leggen hoe ik LED's gebruikt in mijn lichtsysteem: Ik heb ook gedaan een post op LED-verlichting en hoe ik het gebruik met mijn oven of voor ons vuur . Een foto van het licht dat ik gebruikte op het vuur zou de eerste post, dus ik zal beginnen met de een van de open haard. Ik ben nog steeds met behulp van de oven en de LED-verlichting van de vorige post. Voor deze open haard, gebruikte ik de LED-licht in de oven, maar ik heb ook een CFL licht dat ik kan gebruiken ook. De verlichting in de open haard wordt gedaan met behulp van een LED-strip die we hebben dat een strook van LED-verlichting heeft. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Koper Fruitschaal Het heeft een aantal LED's aan de achterkant van het. De LED's die ik gebruik in mijn verlichtingssysteem zijn de Philips BZR18-S1 LED lichtstrip met een 18650 batterij. Dit maakt het nuttiger dan decoratieve lamp vergelijk. Ik gebruik deze strook LED's om een verlichte kamer in de open haard te creëren. Het is een kleine kamer die vier sleuven die zijn gevuld met kaarsen en een stuk rode draad op de rug heeft. We gebruiken de rode draad om mensen die binnenlopen aan te geven dat het een vuurlicht is. Het eerste wat ik deed toen ik het idee kreeg voor de kamer was om een ander stuk draad te gebruiken om het te verlichten. Ik gebruikte een stuk groene draad om het te verlichten, zodat het zichtbaar kan zijn voor de buitenwereld. Het volgende wat ik deed was om een gat te maken in het midden van de lichtstrip die zal worden gebruikt om een kaars aan te hangen. Dit zal me toelaten om een licht te creëren om mee te gaan met de kamer en licht de kaarsen als ze worden aangestoken. U de kamer zien in de foto's hieronder.

Er zijn twee soorten decoreren lichten, decoratieve verlichting die u gebruiken rond het huis en traditionele kaarsen. De traditionele kaars is een kleine, kaarsvlam die in een kleine houten buis wordt geplaatst die op een houten basis wordt ge schroefdraad. De vlam wordt dan opgehangen door draden. Het andere type van decoratief licht is er een die je aan de muur hangt en ziet eruit als een decoratieve kaars.