Wat is de prijs van decoratieve verlichting?

Fleur Willems

Je betaalt de prijs van het licht. Ze zijn duur en ze hebben een grote impact op je dagelijks leven. Hetzelfde geldt voor het versieren van uw huis met verlichting. U bijvoorbeeld geen lamp gebruiken die 's nachts $ 10 waard is als deze niet helder genoeg is. En u weet niet zeker of een kaars of een lamp in de woonkamer uw woonkamer op het juiste moment tot leven zal brengen. Dit is opmerkelijk, in vergelijking met Deurdranger Dorma Afstellen Daarom gebruiken we lampen. En we praten graag over hen.

Laat me u enkele van de producten laten zien die we in onze huizen hebben gebruikt. En als je niets weet over lichten zou je dit interessant kunnen vinden.

Flexibel LED-licht. Dit is een LED-lampje dat u gebruiken om uw woonkamer een andere sfeer te geven. Het is zeer flexibel en kan worden gemaakt voor elke stemming. Als u niet wilt dat een van de producten te gebruiken voor een specifieke plaats u gebruik maken van de een voor een muur of de andere voor de muur achter.

Een oude schoollamp. Deze lampen zijn ontworpen om flexibel te zijn en konden worden veranderd in het licht dat u wilde. Een flexibel licht dat kan worden aangepast aan de verlichting die u nodig hebt. De lichten kunnen ook worden gemaakt om te worden gedimd of uitgeschakeld. Dit maakt ze handig als je ze binnen wilt gebruiken, maar niet buiten. Dit is de eerste lamp die ik ooit heb gemaakt voor deze site! Het is oorspronkelijk gemaakt voor mijn ouders thuis in Amsterdam. Ik heb er nog een paar. Ik maakte meer, maar ik gaf ze aan vrienden en familie als kerstcadeautjes. Ik heb ook nog steeds een met de originele witte bol. Ik gebruik de lichten voor de verjaardagsfeestjes van mijn kinderen. Ik ben niet de beste met lichtshows, maar ik hou nog steeds van het gevoel van het creëren van iets uit het niets. Ik begon een licht-dagboek te gebruiken op de middelbare school als een leuke activiteit. Deze blog is gebruikt om anderen te leren over lichte productie. Ik heb ook een tutorial voor het maken van lichtbakken, of lichte planken. Zie ook een Keukenrolhouder Brabantia experience report. U vindt een complete tutorial hier. Ik gebruik LED's en andere goedkope bronnen om decoratieve lichtbakken te maken en ik deel mijn doe-het-zelf-methoden voor het proces. Aanbevelingen voor decoratieve verlichting? Ik wil niet te hebben om dezelfde methoden te gebruiken voor de jaren, dus ik maak veel van mijn eigen en delen op het internet. Deze blog is een gratis bron voor iedereen om iets nieuws te gebruiken, te gebruiken, te delen en te creëren. Als je een idee hebt voor een nieuwe post of iets wilt voorstellen waarvan je denkt dat ik moet schrijven, laat me dan een reactie achter, maar plaats alsjeblieft niet in de comments sectie. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals decoratieve lamp. Als je mij en mijn werk wilt steunen, is het heel simpel, ga naar mijn Patreon pagina en doneer zo weinig mogelijk. Elk klein beetje helpt me met de blog. Al het geld dat ik ontvang zal direct gaan naar het helpen van mij meer inhoud te maken, dus als ik klaar ben met mijn berichten zal ik genoeg hebben om te blijven creëren, en ik zal in staat zijn om te blijven creëren gratis voor iedereen om van te genieten. Ik heb het zo ver zonder enige vorm van sponsor of commercieel belang gemaakt, die uiterst belangrijk voor me is.

Als je op Google je zult zien dat ik vrij actief de laatste tijd. Ik ben onlangs naar Nederland gegaan en ik ben naar Spanje geweest, ik heb een paar berichten in mijn eigen taal (Fins en Nederlands) gedaan, en ik heb ook een aantal tutorials en foto's op mijn blog gezet.