Over mij

Fleur Willems

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik graag versieren met verlichting, dus ik maakte deze blog en creëerde een hele collectie van mijn werk.

Het is gebaseerd op het idee van het gebruik van verlichting om kleuren op uw muur te reflecteren, en het hele idee van het gebruik van een lichtbron om het uiterlijk van uw muren te veranderen. Als u een licht in uw decor, proberen om ervoor te zorgen dat het wit is, met een hoge kwaliteit filament. De gloeidraad zelf is een goede investering, dus wees niet bang om te investeren. Als je de gloeidraad die je niet nodig hebt, wanhoop niet, het is een goed idee om een tweede te kopen als je er een op een muur gebruikt. Het idee van de blog is om mijn projecten te delen met de wereld. Voel je vrij om commentaar te leveren, te delen en als dit bericht, als je het leuk vindt. Voor degenen die willen volgen samen met de blog zal ik posten over mijn nieuwste creaties.

Carrière

Toen ik mijn school in Amsterdam afrondde en mijn eerste baan als webdesigner kreeg, realiseerde ik me dat ik een aantal echt interessante dingen wilde maken. Toen ik voor een marketingbureau werkte, wilde ik iets soortgelijks doen. Nadat ik besloot om in het ontwerp maakte ik een collectie van lampen (die ik verkocht aan mensen online) en ik begon op zoek naar een locatie waar ik kon pronken. Na een tijdje vond ik een winkel die me in staat stelde om mijn producten te maken in de studio waar ik werk. Ik besloot om het simpel te houden en laat het licht komen uit de doos of in de socket en zie hoe het eruit zag in het eindproduct. In de tussentijd heb ik zoveel geleerd van het lezen van andere mensen blog posts, en ik begon mijn eigen projecten te maken. Ik realiseerde me dat ik niet alleen andere mensen kopieerde, maar ook een nieuwe ontwerpstijl creëerde.

Het is nu dat ik heb besloten om mijn blog naar een ander niveau.