Hoe repareer ik kapotte decoratieve lampen?

Fleur Willems

U hoeft niet te hebben een aannemer om dit te doen, omdat je altijd gebruiken een van uw eigen decorateurs om het te doen voor u en je hoeft geen zorgen te maken over het betalen van te veel op de lange termijn, zoals je meestal gewoon zelf repareren.

Het belangrijkste verschil tussen een decoratief licht en een lamp is dat een decoratief licht een armatuur is die moet worden bevestigd. Je moet het kopen van de winkel, krijgen het vast, dan zet het terug in het verlichting circuit. In sommige gevallen u het zelf repareren, maar het is meestal geen goed idee.

U moet ervoor zorgen dat het decoratieve licht een zeer goede gloeilamp heeft zodat het daadwerkelijk licht zal produceren. Om overbelasting van uw verlichtingscircuit te voorkomen, moet u meerdere lampen tegelijk hebben. Als u veel van deze lichten in hetzelfde circuit, zal het circuit overbelast raken en uw lichten zal uitbranden. U dit probleem te voorkomen door slechts een lamp per lamp en door ervoor te zorgen dat u slechts een set van lampen in het circuit. Er zijn veel verschillende decoratieve lichtsoorten, elk met hun eigen eigenschappen. U vindt een lijst van decoratieve lichtfabrikanten, hun kleuren en stijlen in deze draad: Om een goed beeld te krijgen van hoe deze lichten worden gemaakt, hier is een lijst van alle decoratieve lichten. In tegenstelling tot Aparte Wastafel, kan het merkbaar opmerkelijker als gevolg van deze. De meest voorkomende soorten decoratieve verlichting worden genoemd B-type en F-type (maar je de anderen ook). B-type verlichting zijn meestal te vinden in de keuken, badkamer, woonkamer en keukenkasten. Ze worden meestal gebruikt om ramen en lichten te versieren. Ze zijn meer een decoratief ontwerp, terwijl F-type lampen hebben een meer praktische toepassing. Veel van hen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw huis er unieker uit te laten zien, of als een opvallende accentverlichting. Voor een meer praktisch doel, u ze gebruiken voor het aansteken van uw keukenkachel, of als decoratieve verlichting in slaapkamers. Voor deze tutorial, zal ik laten zien hoe je een B-type licht te maken. In tegenstelling tot decoratieve lamp is het dus merkbaar succesvoller. Het is gemakkelijk om B-type verlichting te maken, maar je hebt een zeer sterke lamp nodig die je in alle kamers in je huis zult gebruiken. Het licht moet ongeveer 20W.

Je hebt het eerst nodig:

1.500 g zacht, fijn hout. U zult het moeten gebruiken om de lamp te lijmen. U hout gebruiken dat u in uw garage hebt maar u zou kunnen moeten het kopen. Ik kocht 2.000 g pijnboom die ik zelf gesneden en ik lijmde ze aan de lamp basis met een zeer sterke lijm (ik gebruikte hete lijm).

De volgende stap is het snijden van een stuk zacht hout, zodat de basis kan houden. Zorg ervoor dat u de juiste houtsoort gebruikt. De juiste grootte is het belangrijkste hier en je moet ervoor zorgen dat de basis stabiel is en niet zal vallen op de muur. Daarna moet je het licht doorsnijden. Ik gebruikte een scherp mes en deed een zeer goede baan op dat. Je gebruikt misschien wat meer hout, maar het is hier niet belangrijk. Nu moet je het licht bevestigen zodat het in de muur werkt. Het licht moet worden bevestigd aan de basis met een nagel die ten minste driekwart van een inch in diameter. Ik gebruikte deze nagel, maar je kon gebruik maken van een paar nagels op dezelfde manier, bijvoorbeeld, een houtdwel. De eerste stap is het installeren van het licht.