Dit is hoe we testen

Fleur Willems

De winnaar voor dit jaar is onze winnaar. Voor deze geven we een speciale prijs op uw naam, zodat u uw plek in de hall of fame claimen. Lees meer over de winnaars van dit jaar in onze aankondiging blog.

U zich inschrijven om uw plaats te claimen voor de 2017 Lighting Awards op de blog. Het kostte ons wat tijd om de decoraties te maken. We geven een prijsuitreiking tijdens de Lighting Awards ceremonie op 28 september. Als je dit nog niet hebt gedaan, raden we je aan je in te schrijven. Onze blog is sinds april 2014 in Nederland gepubliceerd. De site heeft een aantal artikelen over verschillende verlichtingsproducten en is gebruikt door veel mensen in verschillende gebieden. Het wordt ook gebruikt door de verlichtingsindustrie als een bron in verschillende delen van de wereld. Als u geïnteresseerd bent in verlichting, willen we graag meer artikelen over.

We zijn ook zeer geïnteresseerd in de subjectieve gevoelens van klanten, dus we zijn vooral geïnteresseerd in de vraag of de decoratieve lichten zijn een lust voor het oog, of ze het gevoel alsof ze een echte verbinding met de omgeving, en wat de visuele impact van uw product zal zijn.

Wij zijn een professioneel lichtonderzoeksbureau, in 2001 in Nederland opgericht door Fleur Willems. Sindsdien hebben we onder andere het lichtadviesbureau voor de Nederlandse overheid, de Nederlandse Filmraad, de Koninklijke Akademie van Kunsten en het Koninklijk Instituut voor de Techniek opgericht en geleid. We zijn ook een erkend professioneel laboratorium met een graad in laboratoriumontwerp en een MSc-graad in elektrotechniek en in materiaalkunde. Ons kantoor is in het historische centrum van Rotterdam, waar we lid zijn van de Rotterdam and Amsterdam Architecture Society, de op een na oudste bouwvereniging ter wereld.

Op het eerste gezicht, de meeste van de lichten die de meest gloeiende bollen lijken te zijn de meest betaalbare.

Er zijn verschillende redenen voor dit, met inbegrip van het feit dat dit de eerste lichten die je waarschijnlijk te zien wanneer je loopt door. De lichten hebben een hoog niveau van kleur en helderheid die ideaal zijn voor een zonnige dag. Je wilt ze overdag aansteken om er zeker van te zijn dat ze in orde zijn. Hetzelfde geldt voor de lichten die u 's nachts gebruiken. Er zijn niet genoeg mensen die op straat werken om 's nachts een zaklamp te kunnen gebruiken. Je moet een hoge kwaliteit lamp te gebruiken 's nachts, zodat de lichten blijven werken als je niet de kans om ze te gebruiken. Dit is slechts een algemene gids voor wat je wilt. Er zijn vele andere redenen voor het kopen van decoratieve verlichting, dus bekijk de volgende artikelen: Het kopen van decoratieve verlichting: Een korte gids voor de verschillende soorten verlichting in de markt.