contacteer mij

Fleur Willems

Contact opnemen

Vraag altijd om een gratis lamp, ik zal je helpen om er het beste van te maken

Ben je ooit te gast geweest in onze tuin? Ik hoop het! Ik ben altijd blij om mijn gasten een aantal van mijn creaties te laten zien.

Ik heb geprobeerd om een app die een foto van mij thuis kan nemen en stuur het naar een vriend in een paar seconden te maken. Ik heb een oplossing gevonden voor dit, maar mijn foto's zien er niet helemaal goed. Ik zou het graag nog realistischer maken, maar ik weet dat dat tijd zal kosten.

Het idee is voor de app om 3 dingen te doen: 1. Toon me de foto in 3D (zodat mijn gezicht er beter uitziet) 2. Vertel de foto dat het nu op het scherm 3. Zeg de naam van mijn vriend. De app is ook open source: het is in github (ik ben een coder hier op het werk - ik hou van code, en ik ga deze app te bouwen, niet als een project, maar als een app!). Het is zeer eenvoudig te bouwen en u de code gebruiken in uw projecten.

Ik ben zeer actief, ik ben bereid om de fotografie te doen voor u, ik bied een geweldige service: Ik neem een goed schot en ik ben blij mee, dat is mijn belangrijkste motivatie. Op het einde, het maakt niet echt uit wat ik schrijf, ik ben echt blij om het te doen, dat is de belangrijkste reden om in contact te blijven met mij.

Hier zijn enkele foto's van de verschillende dingen die we doen in onze "decoratievelampvergelijk24" in Amsterdam.

Deze keer is het "verlichting nacht" en we gebruiken gloeilampen in plaats van kaarsen. Dit is een geweldige kans om een betere nachtrust te hebben. Voor de lichten werden de kaarsen vervangen door lampen in het plafond die door het licht van de LED-verlichting schijnen. Voor de foto's, nam ik dezelfde gloeilampen van de lichten met een ander patroon.

Opening Hours